Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині спіймали чоловіка, який торгував наркотиками через Телеграм

фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
1/3
На Волині працівники поліції затримали чоловіка-наркозакладчика, який організував торгівлю дурманом через телеграм-канал.

Про це повідомив власкор Гал-інфо.

Як інформують у ГУНП у Волинській області, 30-річний мешканець Нововолинська забезпечував функціонування телеграм-каналу, виконуючи роль «закладчика». Він розкладав готові закладки і таким чином збував наркотичні речовини, відповідно до отриманих замовлень через телеграм-канал.

Учора, 10 листопада, при ньому силовики виявили майже 20 закладок з психотропом, усе це вилучили: вартість речовин – понад 10 тис грн, за цінами «чорного» ринку. Триває слідство.

Експерт, який допомагає у реабілітації наркозалежним, Іван Гриник підкреслює: на сьогодні більшість людей, які звертаються за допомогою, вже має досвід проходження реабілітаційного процесу.

«Та все би нічого, от лише справа в тім, що результату то не дало, після реабілітації залежний/залежна повернулись до вживання. На жаль, витрачений дорогоцінний час, рідні втратили надію, з недовірою ставляться до всього, що відбувається», - каже Іван Гриник.

| На Волині поліція та селяни влаштували неприємний сюрприз для закладчиків

Він пояснив, що реабілітацію від наркозалежності слід починати правильно.

«Так, кожна ситуація індивідуальна безумовно, когось заманили на лікування під приводом здати аналізи, комусь сказали, що їдемо вирішувати справи, а за когось взагалі вирішили всупереч його волі. Який результат можна очікувати? Якщо першопочаткові кроки невірні? Наче звернулись за допомогою, та до кого і куди? Закон сіяння і жатви ніхто не відміняв. Як можна чекати від залежного чесного погляду на те, що відбувається у нього в житті, якщо до нього застосовуються не чесні методи?» - пояснює експерт.

Іван Гриник наголосив, що заключний етап в початку лікування наркозалежного повинен «ставити» фахівець, який, оминаючи захисні механізми підопічного, пропонує йому пройти реабілітаційний курс. І залежний обов’язково має погодитися, лише в такому випадку більше шансів отримати позитивний результат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ