Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Волині відбувся Міжнародний турнір з боксу пам’яті Ігоря Єремеєва

На міжнародний турнір з боксу прибули 140 учасників з України, Польщі, Словаччини та Молдови. Про це повідомили 14 червня у пресслужбі Волинської обласної ради.
Фото Волинська обласна рада

Змагання відбулися 12-13 червня в Любешові.

На змаганнях були присутні депутат обласної ради, радник голови обласної ради Анатолій Філюк, Любешівський селищний голова Олег Кух, депутат Любешівської селищної ради, помічник народного депутата Ірини Констанкевич Сергій Неймарк, брат Ігоря Єремеєва – Євген Єремеєв, волинський боксер Іван Швайко. Крім того, змагання відвідав тренер відомих українських боксерів Володимира та Віталія Кличко – Володимир Золотарьов.

У перший день турнір відбувався у міському парку, а другий день змагань проводили в місцевому будинку культури. Найперше, на початку змагань вшанували хвилиною мовчання пам’ять Ігоря Єремеєва – українського бізнесмена і політика, народного депутата України.

Анатолій Філюк зазначив, що йому, як корінному мешканцю Любешівщини, надзвичайно приємно, що тут відбувається захід міжнародного рівня.

"Мені хочеться побажати, аби ті боксери, які тут змагаються, стали олімпійськими чемпіонами, а після здобуття цього титулу – абсолютними чемпіонами з боксу, - звернувся до присутніх Анатолій Філюк. – Тож бажаю усім учасникам чесних боїв та перемог. Вірю, що цей турнір стане ще масштабнішим".

За результатами турніру Анатолій Філюк нагородив збірну команду Люблінського воєводства Республіки Польща та окремих переможців фінальних боїв. Загалом переможців нагороджували грамотами, медалями та пам’ятними статуетками. За рішенням суддівської колегії також нагородили спортсменів в трьох номінаціях "Кращий боксер", "Краща техніка", "За волю до перемоги".

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Луцьку відбулися міжнародні змагання з ММА "Воїни Любарта".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ