Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Луцьку відбулися міжнародні змагання з ММА "Воїни Любарта"

Позмагатися до Луцька приїхали спортсмени з Італії, Туреччини, Грузії, Азербайджану, Білорусії, Румунії та України. Про це повідомили 14 червня Гал-інфо у пресслужбі Волинської обласної ради.
Фото Волинська облрада

IV Міжнародний професійний турнір з ММА "Воїни Любарта" відбувся 9 червня.

Привітали спортсменів та гостей турніру заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт, заступник голови ОДА Анатолій Костик, заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк та народний депутат України Вячеслав Рубльов.

Як зазначив головний організатор турніру, президент клубу бойових мистецтв "Прайд"  Олександр Кулаков, в професійному октагоні заплановано 16 яскравих боїв ММА.

"Турніри такого рівня в нашому місті це стимул для спортсменів розвиватися, рости та будувати спортивну кар’єру", - підкреслив Олександр Кулаков.

Григорій Пустовіт передав вітання від голови обласної ради Григорія Недопада і депутатського корпусу та висловив надію, що ці змагання увійдуть в пам’ять кожного спортсмена та вболівальника.

"Щоб кожен учасник цих змагань проявив свої найкращі спортивні навики, адже цей турнір – для сильних духом. Тож хай кожен проявить найголовніше – свій бійцівський дух, адже тут зібралися ті, хто змагається по-справжньому, б’ється по справжньому, і вболіває усім серцем, - зазначив Григорій Пустовіт. – Сподіваюся, що наступного року ці змагання будуть ще масштабнішими і в Луцьк завітає ще більше спортсменів".

Крім того, Григорію Пустовіту передали почесну подяку від організаторів турніру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ