Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині вітчим побив пасинка різкою

На Волині поліцейські оголосили підозру чоловіку за фактом нанесення тілесних ушкоджень дитині. Про це повідомили 10 червня Гал-інфо у секторі комунікації поліції Волинської області.
Фото поліція Волинської області

Вітчим вирішив виховати 13-річного пасинка за непослух, побивши по всьому тілі гілкою з дерева. Факт нанесення тілесних ушкоджень неповнолітньому виявив місцевий поліцейський офіцер громади кілька днів тому, перевіряючи сім’ю, яка була на обліку. 

Під час обстеження території своєї громади поліцейський Андрій Коколюк разом з представникам соцслужб виявив в одному з сіл Володимир-Волинського району 13-річного хлопчика, в якого були сліди від різки по всьому тілу.

З’ясувалось, що його своєрідно вирішили "виховати" мати з вітчимом, бо той нібито поцупив гроші. Мати  побила сина кропивою, а вітчим  -  гілкою з дерева. Дитину в супроводі офіцера доставили на судово-медичну експертизу, яка визначила ступінь ушкоджень: відомо, що нанесено близько 20 ударів.

Наразі вітчиму повідомлено про підозру за ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді виправних робіт на строк до одного року.

Справу направлять до суду, який і прийме відповідне рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ