Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині завершили розслідування у справі торгівців зброєю

Кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду
фото ГУНП Волині

На Волині слідчі завершили досудове розслідування щодо зловмисників, які торгували зброєю по всій території України.

Обвинувальний акт скеровано до суду. За організацію такого незаконного «бізнесу» підозрюваним загрожує від трьох до семи років позбавлення волі, повідомляє сектор комунікації ГУНП Волині.

Нагадаємо, у липні минулого року працівники управління карного розшуку викрили групу осіб, які здійснювали незаконний продаж вогнепальної зброї, у тому числі автоматичної.

До вчинення кримінальних правопорушень був причетний 37-річний киянин, який для допомоги в незаконній реалізації зброї залучив двох жителів Черкаської області – 48-річного чоловіка та 45-річну жінку.

Тоді зловмисників затримали у Київській та Черкаській областях, а під час проведення санкціонованих обшуків у них вилучили два автомати АК-74 та АКС-74, два карабіни, калібру 7,62 мм, димові гранати і шашки, майже 900 набоїв, гроші та автомобілі.

Фігурантам оголосили підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про зберігання та збут вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу, вчинені організованою групою.

За клопотанням слідчого Камінь-Каширський районний суд Волинської області обрав затриманим запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб.

Наразі слідчі завершили досудове розслідування у справі. Кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ