Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На вул. Пасічній у Львові горів будинок

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, 24 лютого о 14:06 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Пасічна.
Фото: ДСНС

Пожежа виникла в цегляному двоквартирному житловому будинку, критому бляхою та черепицею, розміром 15×5 м. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 29-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова та 1-ої державної пожежно-рятувальної частини м Львова.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з'ясувалось, що вогонь швидко поширився горючими конструкціями даху та охопив його повністю. Не гаючи часу рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору.

Під час розвідки пожежі, в будівлі було виявлено жінку, яку виведено на свіже повітря та передано для подальшого огляду медикам. Потерпілою виявилась власниця житлового будинку - жінка 1933 року народження.

О 14:38 вогнеборці локалізували пожежу, та о 15:03 повністю ліквідували пожежу в складі 2-ох ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах та перекриття на площі 75 кв м.

Вогнеборцям вдалось запобігти поширенню вогню та знищенню вогнем житлового будинку, а також перекидання вогню на поруч розташований будинок.

До ліквідації пожежі залучили 22 чоловіки особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

Нагадаємо, як писало Гал-інфоу Радехівському районі трапилась пожежа.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ