Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Закарпатті ледь не згорів приміський поїзд

На Закарпатті ледь не спалахнув приміський дизель-поїзд сполученням Тересва – Батєво. Про це повідомили у прес-центрі Львівської залізниці.

Сьогодні, 6 липня, працівники регіональної філії «Львівська залізниця» спільно з ДСНС ліквідували задимлення приміського поїзда на Закарпатті. За попередніми даними причиною задимлення стало попадання іскри з вихлопного тракту дизельного двигуна на суфле повітродувки з подальшим тлінням. Постраждалих немає.

Під час курсування приміського поїзда сполученням Тересва – Батєво на зупиночній платформі Боронява перегону Бурштино – Хуст виникло задимлення дизельного приміщення та салону моторного вагона. Локомотивна бригада невідкладно вжила заходів для усунення осередку задимлення. Враховуючи конструктивні особливості дизель-поїзда, з метою недопущення загорання вузлів масляної та паливної систем локомотивна бригада також викликала пожежні підрозділи ДСНС України.

Після ліквідації задимленості поїзд із пасажирами продовжив рух за маршрутом. На кінцеву станцію Батєво він прибув із затримкою на 35 хвилин.

Причини й обставини випадку розслідуються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ