Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті подружжя хабарників брало 500 доларів за вступ до навчального закладу

За вступ до одного з навчальних закладів Закарпаття його директор вимагала 500 доларів США неправомірної вигоди. У ролі посередника виступав її чоловік, повідомив департамент захисту економіки Національної поліції України.

13 жовтня оперативники Управління захисту економіки у Закарпатській області ДЗЕ Нацполіції спільно зі слідчими обласної поліції затримали подружжя-корупціонерів. Дружина – директор одного з вищих навчальних закладів. Чоловік займав посаду викладача економічного коледжу цього університету, а також виступав посередником у незаконній схемі. При такому корупційному «дуеті» гроші залишались в родині.

Правоохоронці затримали чоловіка на АЗС під час одержання неправомірної вигоди. Оперативники Управління захисту економіки у Закарпатській області ДЗЕ Нацполіції спільно зі слідчими обласної поліції вилучили у нього 500 доларів США.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Подружжю загрожує позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ