Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Запоріжжі рашисти обстріляли і переїхали танком авто "Укрпошти" з працівниками

У Запорізькій області російські військові обстріляли авто "Укрпошти" і переїхали його: загинули двоє співробітників пошти, які розвозили пенсії.
фото - Запорізька ОДА

Про це повідомила Запорізька обласна військова адміністрація в Телеграмі

За даними "Укрпошти", це обстріл здійснили російські військові-кадировці, трагедія сталася 5 березня. На місці загинули чоловік та жінка. 

Співробітники "Укрпошти" розвозили пенсії та пошту за маршрутом, який пролягає через населені пункти Оріхово, Омельник, Єгорівка та Новоселівка.

Дорогою між населеними пунктами Єгорівка та Новоселівка на зустріч цивільній машині виїхав танк. Водій автомобіля взяв трохи вправо, щоб пропустити військову техніку. У відповідь російські солдати здалеку відкрили вогонь по цивільному автомобілю, а потім наїхали на нього.

Наразі цей автомобіль стоїть на дорозі між населеними пунктами Єгорівка та Новоселівка. 6 березня колеги з "Укрпошти" спробували забрати загиблих колег оскільки мали надію, що хтось вижив. Але прибувши на місце трагедії вони встигли тільки сфотографувати місце події, бо почали з’являтися танки окупантів і залишатися на цьому місці було небезпечно для власного життя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ