Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Вночі рашисти атакували 5 регіонів України: що відомо

Упродовж кількох годин російські військові атакували 5 регіонів України – били по критичній інфраструктурі. Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко.
Фото: ДСНС

Понад 40 ракет та ще близько 40 ударних дронів атакували сьогодні Україну. Частину ракет і «шахедів» вдалося збити.

Понад 200 рятувальників від ночі працюють на місцях ліквідації наслідків масованого обстрілу, ще понад сотня слідчих, криміналістів та вибухотехніків.

Харків

Відбувся ракетний обстріл С-300 (понад 10 ракет) по енергоінфраструктурі. Внаслідок обстрілу також пошкоджено квартиру. У деяких районах міста відсутнє електропостачання.

Одеська область

Вночі ворог вчергове атакував Одещину ударними дронами

Наші сили ППО знищили 7 безпілотників. Уламки збитих «шахедів» спричинили займання на території енергетичного об'єкта. Пожежу оперативно ліквідовано. Люди не постраждали. Наразі відключених від електроенергії абонентів немає.

Львівська область

Уночі ворожі крилаті ракети різного класу та БпЛА атакували два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області. Це обʼєкт газорозподільчої інфраструктури у Стрийському районі та електропідстанція – у Червоноградському.

Ракети та БпЛА атакували газорозподільчий об'єкт та електропідстанцію на Львівщині

Почалися пожежі. Їх оперативно загасили вогнеборці. Жертв та постраждалих нема. Усі системи життєзабезпечення Львівської області працюють у штатному режимі.

Запорізька область

Під час масованої ракетної атаки, о 5 ранку, ворог спрямував по Запорізькій області керовані авіаційні ракети з літаків тактичної авіації.

2 ракети сили протиповітряної оборони знищили, але, на жаль, є і влучання. В Запорізькому районі пошкоджено об’єкт енергетичної інфраструктури. Деталі ще з’ясовуються. Інформація про постраждалих не надходила.

Київська область

Сьогодні вночі Київська область була масовано атакована дронами-камікадзе та ракетами. Атаковано об'єкт критичної інфраструктури.

Наразі інформація щодо постраждалих та загиблих не надходила.

Також рашисти намагались атакувати Прикарпаття та Дніпропетровщину. Там ракети та безпілотники не лосягли цілей:

Івано-Франківська область

Цієї ночі ворог знову атакував об’єкти енергетичної сфери по всій Україні. Десятки дронів та ракет країна-терорист випустила по Харківській, Київській, Запорізькій та Львівській областях.

Не оминула загроза і Прикарпаття. На світанку наші захисники неба знешкодили кілька ворожих повітряних цілей. На щастя, обійшлося без постраждалих.  

Дніпропетровська область

Цієї ночі оборонці неба вполювали ворожі безпілотники. Збили над Дніпропетровською областю 3 БпЛА.

Два на Криворіжжі та один – у Павлоградському районі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ