Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Запоріжжі юнак "замінував" монастир

Жовтневим районним судом міста Кривий Ріг розглянуто кримінальну справу за фактом неправдивого повідомлення про мінування монастиря.

На лаві підсудних опинився 19-річний юнак, який 10 квітня 2019 року, будучи напідпитку, взяв у товариша мобільний телефон та зателефонував на лінію 102, зробивши завідомо неправдиве повідомлення про замінування Свято-Покровського жіночого монастиря Криворізької єпархії УПЦ МП, розташованого на вулиці Курчатова у Кривому Розі, передає РІСУ.

За фактом повідомлення профільні служби Покровського відділення поліції у монастирі та на прилеглій території вибухонебезпечних речовин не виявили.

"Вироком суду визнано громадянина П. винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, який загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) та призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік", - повідомили у прес-службі суду.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, у Львові повідомили про "замінування" усіх лікарень, пологових, дитсадків та церков.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ