Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На заводі у Тернополі пролунав вибух

У Тернополі стався вибух на одному із заводів. У приміщенні винесло вікна, а також обвалилася частина даху. Всередині була людина. Вибух стався близько 19:00 години четверга, 14 грудня, у Тернополі на комбінаті "Будіндустрія", що на вулиці Поліській, повідомили "20 хвилин".

За даними видання, у двоповерховій будівлі не залишилося вцілілого жодного вікна, а осколки розкинуло по навколишніх вулицях.

Як було встановлено рятувальниками, в бетонно-формувальному цеху даного підприємства відбувся вибух газової суміші, в результаті чого сталось часткове руйнування залізобетонного даху, на площі близько 576 м.кв. (24х24 м).

На місці працювали рятувальники, поліція, патрульні, швидка. Адже під завалами бетонних конструкцій опинився працівник цеху, громадянин 1951 року народження, житель м. Тернопіль.

Він перебував у свідомості.

На місці продовжують роботу рятувальники, медики і поліцейські.

Ймовірна причина вибуху – порушення технологічного процесу. Остаточні висновки, щодо причин та наслідків вибуху будуть прийняті після завершення детального вивчення обставин події, обстеження будівлі та проведення засідання спеціальної комісії.

Канал 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ