Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На здобуття Обласної премії у галузі культури представлено 24 подання

У четвер, 8 грудня, у приміщенні Львівської облдержадміністрації відбулося засідання Журі з визначення Обласної премії в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури у 2016 році. Цьогоріч на здобуття премії представлено 24 подання. Про це повідомили у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА.

Журі зокрема, розглянули найкращі твори та роботи з літературознавства, образотворчого мистецтва, журналістики, музичного мистецтва, дизайну та народної творчості. Варто зазначити, що у 2016 році введено окрему номінацію – "Збереження культурної спадщини – імені Бориса Возницького".

Додамо, що до складу журі відтепер, окрім представників творчих спілок та митців Львівщини, увійшли і викладачі із Львівської національної академії мистецтв (Володимир Одрехівський, Роман Яців, Богдан Пікулицький); гуманітарних факультетів Львівського національного університету ім. І.Франка (Богдан Тихолоз, Святослав Пилипчук); Української академії друкарства (Володимир Стасенко) та Національного лісотехнічного університету (Володимир Прусак).

Переможців Премії визначать напередодні Нового року. Перелік подань - на сайті ЛОДА. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ