Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На здобуття премії імені Івана Франка надійшло 22 твори

Держкомтелерадіо оприлюднив список творів, що надійшли на здобуття премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності в 2020 році. Всього подано 22 твори. Про це інформує прес-служба комітету.

Зокрема, у номінації ʺЗа кращу публікацію у друкованих ЗМІʺ - п’ять публіцистичних творів, опублікованих у газетах ʺДзеркало тижняʺ, ʺДеньʺ, ʺКультура і життяʺ, часописі ʺБуковинський журналʺ, а також ʺУкраїнському альманасі - 2018ʺ, що видає Об’єднання українців у Польщі.

Десять програм, що вийшли в ефірі телеканалів ʺДніпроTVʺ, ʺЕспресоʺ, UA: Перший,  UA: Культура змагатимуться за премію у номінації ʺЗа кращий твір у телевізійній сферіʺ. Ще дві радіопрограми, що вийшли в ефірі Українського радіо та одеській філії Українського радіо - у номінації ʺЗа кращий твір у радіомовній сферіʺ.

П’ять наукових праць надійшло на здобуття премії у номінації ʺЗа кращу наукову роботу в інформаційній сферіʺ.

Нагадаємо, що премію імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності засновано 2004 року. Вона присуджується щорічно до дня народження Івана Франка - 27 серпня - у розмірі 10 тисяч гривень в кожній номінації.

Премією відзначаються автори нових оригінальних творів, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства.

З переліком робіт, поданих на здобуття премії імені Івана Франка цього року, можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо /за посиланням/.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ