Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Житомирщині під час пожежі дитина отримала опіки

19 вересня о 04:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Тупальці Новоград-Волинського району. Про це рятувальників сповістила власниця оселі, прокинувшись вранці від їдкого запаху диму. Про це інформує управління ДСНС України у Житомирській області

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику було встановлено, що загоряння сталось у житловій кімнаті помешкання. Займання уже погасили господарі. Як з’ясувалось, у кімнаті в ліжку спав хлопчик 2019 року народження. Там був увімкнений електрообігрівач «жужик», який стояв упритул до ліжка. Електроприлад загорівся, внаслідок чого вогнем знищено 2 кв. м підлоги, пошкоджено диван та дитяче ліжко. Окрім того, полум’я дісталось і до дитини, яка отримала опіки рук та ніг різного ступеню тяжкості.   

Каретою «швидкої», яка прибула разом з вогнеборцями, постраждалого відвезли до лікувального закладу. Малюка було госпіталізовано до травматологічного відділення Новоград-Волинської центральної районної лікарні. В подальшому дитину перевезли до Житомирського шпиталю.   

Усі інші обставини надзвичайної події продовжують встановлювати фахівці.   

Щоб убезпечити від біди себе та рідних, рятувальники Житомирщини застерігають! Останніми прохолодними днями люди все частіше вмикають в домівках та офісах електрообігрівачі. Однак необхідно пам’ятати, що ці пристрої і допомагають, і несуть небезпеку одночасно. Тому запам’ятайте! Не накривайте та не залишайте ввімкненим електрообігрівачі на ніч. Також треба слідкувати, чи не має пристрій явних механічних пошкоджень, встановлювати його лише на рівній поверхні. Користуватись саморобними обігрівачами – заборонено.  У разі пожежі – треба телефонувати до служби порятунку за номером «101».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ