Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Золочівщині чоловік отримав опіки, намагаючись врятувати майно

9 серпня о 12:01 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Бачка Золочівського району. Пожежа виникла в дерев'яній літній кухні, розміром 15х5 м. Про це інформує Головне управління ДСНС України у Львівській області.

До місця події були направлені пожежні підрозділи сел. Олесько і м. Буськ та оперативна група Золочівського районного управління.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику вогонь швидко поширився дерев’яними конструкціями будівлі та встиг перекинутись на поруч розміщений гараж. Також, існувала загроза перекидання вогню на поруч розміщений житловий будинок.

Як з’ясувалось на місці події, до прибуття вогнеборців, чоловік, 1959 року народження, що проживає в цьому будинку намагався самостійно ліквідувати загоряння. Однак, отримав термічні опіки двох рук та обличчя II ступеня. Потерпілого в стані середньої важкості госпіталізовано у Буську центральну районну лікарню.

Пожежу вдалось локалізувати о 13:35 та ліквідувати о 14:06. Внаслідок пожежі вогнем знищено літню кухню повністю, гараж на площі 18 кв.м, побутову техніку на площі 70 кв.м, господарський інвентар на площі на 20 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 50 кв.м, одну тону зерна. Також пошкоджено обшивку на житловому будинку на площі 20 кв.м.

Врятовано житловий будинок.

До ліквідації пожежі залучалось 9 осіб особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Обставини та причина виникнення пожежі встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ