Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Золочівщині відкрито новий спортивний майданчик з тренажерним обладнанням

У селі Сасів Золочівського району неподалік стадіону відбулось урочисте відкриття спортивного майданчика з тренажерним обладнанням, побудованого в рамках Обласної програми «Спортивний майданчик» 2017-2021 роки.

У цей святковий день майданчик для жителів села освятив настоятель храму Преображення Господнього (УАПЦ) о. Василь Саган.

Голова Сасівської сільської ради Іванна Кармазин подякував від імені усієї громади усім, хто долучився до встановлення майданчика.

Також під час урочисто відкриття серед присутніх були: голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради Петро Жукровський, директор ЛОЦ ФЗН «Спорт для всіх» Вадим Климович, депутат Львівської обласної ради Зеновій Шептицький, голова Золочівської районної ради Олег Банах, заступник голови Золочівської райдержадміністрації Ігор Нижник, керівник апарату Золочівської РДА Галина Семчишин.

Зазначимо, що для встановлення спортивного майданчика з тренажерним обладнанням використано 50 тисяч гривень з обласного бюджету та 3 тис. грн. – з місцевого. Загальна вартість об’єкту становить 53 000 гривень. Це перший майданчик, відкритий в рамках коштів Обласної програми «Спортивний майданчик», що передбачені  на 2018 рік.

Sport-oda.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ