Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

НАБУ обшукує Окружний адміністративний суд Києва, - ЗМІ

Національне антикорупційне бюро спільно з Генеральною прокуратурою проводить обшуки в Окружному адмінсуді Києва. Про це повідомило джерело LB.ua.

Обшуки відбуваються в цей момент. Причину наразі уточнюють.

Пресслужба НАБУ офіційно підтвердила факт обшуків.

"Детективи НАБУ разом з Управлінням спеціальних розслідувань ГПУ здійснюють санкціоновані обшуки в приміщенні Окружного адміністративного суду м. Києва (ОАСК) в рамках розслідування можливого скоєння кримінальних злочинів головою [Павлом Вовком] і окремими суддями ОАСК. Зараз це вся інформація, яку ми можемо повідомити, враховуючи необхідність збереження таємниці слідства", - йдеться в повідомленні НАБУ.

Нагадаємо, в травні 2017 року в цьому суді НАБУ також проводила обшуки. Суддя Євген Аблов пов'язував їх з розглядом двох справ проти НАБУ: про оскарження створення громадської ради при НАБУ; про оскарження призначення заступника голови НАБУ.

Відтоді суд встиг набути слави найскандальнішого суду в Україні. Цей суд приймав такі рішення: відновити Романа Насірова на посаді голови ДФС, заборонити Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я, скасувати націоналізацію ПриватБанку на прохання Коломойського, зупинити перейменування УПЦ МП

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ