Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Начальника міграційної служби Львівщини відсторонили від посади

Начальника Головного управління Державної міграційної служби у Львівській області відсторонено від посади. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Сьогодні, 24 травня Галицький районний суд міста Львова задовольнив клопотання державного обвинувача прокуратури області та відсторонив від займаної посади начальника Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області терміном на 2 місяці.

Нагадаємо, що, згідно з даними досудового розслідування, останній спільно з першим заступником обвинувачуються в одержанні неправомірної вигоди в розмірі 2 тис. доларів США та 4 тис. грн від підлеглого працівника за неперешкоджання у його службовій діяльності, а також у вимаганні неправомірної вигоди від двох інших працівників.

05.12.2016 Галицьким районним судом м. Львова постановлено вирок, згідно з яким цих посадовців визнано винними та призначено 5 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій на строк 3 роки та з конфіскацією майна.

Однак, 22.03.2017 судом апеляційної інстанції даний вирок скасовано та призначено новий судовий розгляд у суді першої інстанції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ