Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Начальника центру «Мрія» судитимуть за вимагання хабаря

3000 доларів хабара шахрайським шляхом - посадовець філії Державного космічного агентства постане перед судом. Про це сьогодні, 7 лютого, повідомили Гал-інфо у прес-службі Державного бюро розслідувань.
Фото Державне бюро розслідувань

Скеровано до суду обвинувальний акт відносно начальника оздоровчо-профілактично-реабілітаційного центру «Мрія» філії Національного центру управління та випробувань космічних засобів Державного космічного агентства України. Посадовець обвинувачується у підбурюванні до закінченого замаху на надання неправомірної вигоди службовій особі та заволодінні чужим майном шляхом обману ( ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 369, ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України).

Слідством встановлено, що начальник центру «Мрія» схилив потерпілу до надання неправомірної вигоди. Жінка була введена в оману і вважала, що передає кошти керівнику Національного центру управління та випробувань космічних засобів за прийняття рішення та підписання в подальшому договору оренди на 10 будинків відпочинку.

15 січня 2020 року посадовець був затриманий під час одержання неправомірної вигоди.

У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді штрафу від 500 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 2 до 4 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ