Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

"Нам постійно говорили, що Україна від нас відмовилась", - захисник Маріуполя

Один з військовослужбовців Держприкордонслужби, який після поранення в Маріуполі побував у російському полоні розповів в коментарі Гал-інфо про те, яку психологічну обробку чинили на полонених росіяни.
Прикордонник з Маріуполя Павло

Прикордонник Павло розповів, що під час перебування в російському полоні, його та інших побратимів декілька разів виводили, садили в автобуси ніби для проведення обміну, однак невдовзі росіяни повертали автобуси назад і повідомляли, що Україна відмовилась від своїх військових та ніякого обміну не буде.

"Нас декілька разів збирали на обмін. Садили в автобуси, їх телебачення це знімало, а потім автобус проїздив сто метрів і повертався назад. Таких "обмінів" було два. Був постійний психологічний тиск на нас", - розповідає Павло.

Він також зазначив, що в українців, які перебували в російському полоні не було жодної інформації про реальний стан справ на фронті.

"Нам говорили, що весь захід України вже належить Польщі, що російські війська вже дійшли до Києва і вся лівобережна Україна вже захоплена. Говорили, що там проведені референдуми й все це вже - росія. Постійно нагнітали й чекали коли ми зламаємось", - розповів Павло.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ