Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Напередодні Дня закоханих львів’ян запрошують на арт-виставку та перформанс

11 лютого у Львові, в просторі Farba Place, відкриється виставка «Культура сексу крізь епохи».
Фото - ЛМР

Подія «Культура сексу крізь епохи» відбудеться напередодні Дня закоханих невипадково: організатори хочуть нагадати про безпеку сексуального життя через Міжнародний день презерватива, який відзначається 13 лютого.

Як інформують в ЛМР, крім самої виставки гості зможуть взяти участь в інтерактивній вікторині та в перфомансі від школи імпровізації Юрія Кляцкіна, а також безкоштовно пройти експрес-тест на ВІЛ, сифіліс та гепатити і безкоштовно отримати контрацептиви.

«Щороку ми відзначаємо Міжнародний день презерватива напередодні Дня закоханих, щоб ще раз підкреслити — кохання, довіра та безпека міцно пов’язані. Кожного місяця в Україні реєструють понад тисячу людей з ВІЛ-інфекцією. Зміна сексуальної поведінки, урбанізація, зростання міграції є факторами, що сприяють збільшенню захворюваності ІПСШ та ВІЛ-інфекції. AHF прагне, щоб презервативи були частиною повсякденної культури, адже саме це дозволяє захистити наше здоров’я», — коментує Ярослава Лопатіна, голова представництва Фундації АнтиСНІД-США в Україні.

Подія відбуватиметься у суботу, 11 лютого з 12:00 - 16:00 в Арт-просторі Farba Place (вул. Хімічна, 4). 

О 13:00 відбудеться лекція фахівців про презервативи та найбільш поширені міфи про них. Наприклад, мало хто знає, що презерватив не можна носити в кишені джинсів та зберігати в машині. Про це і багато іншого розкажуть в суботу.

О 14:00 гості зможуть взяти участь в перформансі від школи імпровізації Юрія Кляцкіна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ