Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

рф збільшила присутність в морі та намагається активізувати авіацію

Напередодні Великодніх свят ворог підвищив активність обстрілів прифронтових територій, наростив присутність в морі та намагається активізувати авіацію.
Фото ДПСУ

Про це пише спікер оперативного командування «Південь» полковник Владислав Назаров.

«У Чорному морі корабельне угруповання збільшено до 12 кораблів, у тому числі подвоєно кількість підводних ракетоносіїв – на 2 човнах 8 ракет типу «Калібр», – повідомив полковник.

Як зазначив Назаров, напередодні Великодніх свят ворог підвищив активність обстрілів прифронтових територій, наростив присутність в морі та намагається активізувати авіацію. Імовірне продовження застосування керованих авіаційних бомб по прифронтових територіях, не виключено і використання дронів-камікадзе по об’єктах критичної й стратегічної інфраструктури.

«Не нехтуйте власною безпекою, дослухайтеся до сигналів повітряної тривоги, дотримуйтесь норм та обмежень правового режиму воєнного стану, зокрема уникайте скупчення людей, не наближайтеся до неперевірених вибухотехніками предметів та територій, не відхиляйтесь від дозволених маршрутів, тримайтесь від узбережжя на відстані не менше 200 м. Свідомі й пильні ви допомагаєте Силам оборони і бережете своє життя! Разом до Перемоги!» – йдеться у повідомленні.

Спікер ОК «Південь» також додав, що у напрямку одного з пляжів Одещини з відкритого моря хвилями несло чергову морську міну. Завдяки вчасному виявленню та оперативному реагуванню, її вдалось контрольовано знищити на достатній відстані від берега.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ