Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Наркомільйонер зі Львова збував товар за криптовалюту

19-річний юнак займався незаконним збутом наркотичних засобів і психотропних речовин через Телеграм-канал.

Як повідомляє Департамент боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України, фігурант – 19-річний місцевий мешканець пропонував до продажу широкий асортимент заборонених речовин, які збував гуртовим партіям через «мастер-клади» – великі закладки.

Правоохоронці встановили, що зловмисник співпрацює з Телеграм-каналом із продажу наркотиків і психотропів. Він отримував гуртові партії «товару», який збував на території міста через великі закладки – «мастер-клади», а замовникам із інших областей відправляв поштою. За «товар» клієнти розраховувалися криптовалютою.

Оперативники УБН спільно зі слідчими Львівського районного управління поліції №1 затримали наркодилера на одній із вулиць Львова: він збирався збути чергову партію заборонених речовин. Під час огляду затриманого та його речей поліцейські виявили майже три кілограми наркотиків і психотропів, а під час санкціонованого обшуку за місцем його мешкання – ще понад чотири кілограми різноманітних заборонених речовин. Серед вилученого: «Альфа-PVP», «LSD», канабіс, мефедрон, матамфетамін, амфетамін, а також майже 3 літри тетрагідроканабінолу, понад пів сотні нарковмісних цукерок та 1300 нарковмісних пігулок, обіг яких обмежено.

У затриманого наркодилера поліцейські вилучили наркотиків і психотропів на понад 7 млн грн. Все вилучене скеровано на проведення відповідних експертних досліджень.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Личаківський районний суд м. Львова обрав йому запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Відповідно до санкції статті, за вчинене йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ