Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Війна з Росією

Наркотики з Афганістану до Європи перевозять через Ростов та Щастя, — Тимчук

Дмитро Тимчук додав деталей до історії з розстрілом мобільної групи біля н. п. Щастя, де загинуло дві людини, зокрема, волонтер Андрій Галущенко (Ендрю). Про це повідомляє на своїй сторінці у соцмережі військовий експерт Дмитро Тимчук.

«Мережа групи ІС, працюючи в окупованих районах Донбасу, досить давно отримує інформацію про функціонування наркотрафіку з Афганістану через Росію і Україну до Європи. Один з трьох шляхів переправлення наркотиків (можливо, їх більше — ми оперуємо тією інформацією, якою володіємо) лежить через Ростов-на-Дону (РФ) і територію, контрольовану «лнр», на територію, контрольовану Україною (через н. п. Щастя).

Зрозуміло, що останній маршрут не може функціонувати без участі деяких представників українських силовиків, включаючи високих чиновників, що мають відношення до АТО. Розстріл зведеної мобільної групи українських силовиків 2 вересня 2015 р. якраз і був організований цими людьми», — впевнений Тимчук.

За оперативними даними групи ІС, нинішня інформаційна спецоперація проти представників українських військової прокуратури, які у своєму розслідуванні впритул підійшли до організаторів цього розстрілу (а значить, і до організаторів наркотрафіку з української сторони), координується спецгрупою «по інформаційно-психологічних операціях» «мгб лнр», яка була створена за участі та під керівництвом російських фахівців ще наприкінці 2014 року.

«Масштаб цієї операції на території, контрольованій Україною, свідчить про серйозні можливості спецслужб РФ на території нашої країни. Звичайно ж, виключно «завдяки» наявності агентів впливу, корумпованості деяких українських чиновників, і їх участі у спільному«бізнесі», — додає він.

Вчора «Громадське радіо» передавало повідомлення Георгія Туки про те, що слідство по розстрілу мобільної групи волонтера Ендрю вийшло на організацію наркотрафіку.

Громадське радіо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ