Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Наставник "Реал Мадрид" хоче забути про "Дніпро"

Головний тренер "Реала" Рафаель Бенітес поділився враженнями перед матчем 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Шахтаря" в Мадриді.

"Шахтар" - хороша команда, та й взагалі у нас не найлегша група. У "Шахтаря" тренер з величезним досвідом. Заслуговує уваги те, що коли футболісти йдуть з донецького клубу, то стають набагато кращими, ніж коли вони приходили в "Шахтар". З яким іспанським клубом можна порівняти "Шахтар"? Не знаю, з ким порівняти...Якщо не з іспанським, то може, з "Галатасараєм" - якщо у них виходить матч, то може бути складно. У "Шахтаря" молоді гравці з талантом", - сказав Рафаель Бенітес.

Наставнику "вершкових" пригадали, що останні його матчі в єврокубках були проти українців, і вони виявилися, м'яко кажучи, не найуспішнішими. Це було протистояння "Наполі" та "Дніпра", яке виграла команда Мирона Маркевича.

"Кожен сезон різний. Зараз я треную "Реал", і ми граємо на "Сантьяго Бернабеу". Повинні забути, що було тоді і сконцентруватись на майбутній грі. Для нас це виклик і велика відповідальність. Адже перша гра вдома, на "Бернабеу". Маємо виграти і потішити вболівальників", - відповів Бенітес.

Футбол 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ