Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Наступного року регбі стане частиною шкільних ліг Львова

Регбі готується ввійти в сезон наступних Львівських спортивних шкільних ліг. Відтак у цьому сезоні Федерація регбі Львівщини провела низку майстер-класів і семінарів для вчителів фізкультури шкіл Львова, а потім, щоб практично засвоїти знання, між школярами провели загальноміські змагання з регбі-5.
Фото - ЛМР

Про це повідомляють на сайті ЛМР. 

Переможцями першого такого змагання серед школярів стали учні гімназії «Престиж». Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з переможцями, поспілкувався за чашками какао, подарував подарунки з логотипом міста та познайомив дітей із котячим мером Львова Левчиком.

Заначимо, фінал загальноміських змагань з регбі-5 у Львові відбувся у п’ятницю, 17 травня. До змагань учнів підготували вчителі фізичної культури, які пройшли серію семінарів, організованих гравцями регбійної команди «Сокіл» та Федерацією регбі Львівщини.

Завершення фіналу шкільних ліг стало моментом торжества для переможців, які отримали грамоти та медалі, в той час як усі учасники були відзначені дипломами за участь. Серед лавреатів:

Перше місце здобула гімназія «Престиж» з командою «Амурські тигри».

Друге місце виборола СЗШ № 67 з командою «Їжаки».

Третє місце розділили СЗШ «Лідер» з командою «Кенгуру-ІІ» та Галицький ліцей з командою «Скорпіони».

П’яте місце посіла СЗШ № 68 з командою «Бурі Ведмеді».

Шосте місце – ЗСШ «Лідер» з командою «Кенгуру-І».

Сьоме місце – СЗШ № 63 з командою «Динго».

Восьме місце – команда «Вільні та небайдужі».

Дев’яте місце – СЗШ № 33 з командою «Китайські алігатори».

Десяте місце – СЗШ № 1 з командою «Атамани».

Наступний крок у розвитку регбі у Львові – створення повноцінної Львівської спортивної шкільної ліги з регбі-5 у сезоні 2024/2025.

«Для нас це надзвичайно важливо, адже філософія шкільних ліг полягає у тому, щоб закохати дітей у спорт. Ми прагнемо виховати розумне й фізично сильне покоління», – зазначає Антон Нікулін, начальник управління спорту та молодіжної політики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ