Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Нацгвардійці затримали зловмисника, який прострелив дівчині ногу

Фото НГУ
Фото НГУ
Фото НГУ
Фото НГУ
1/2
Як повідомили 22 жовтня Гал-інфо у прес-службі НГУ, у Запоріжжі нацгвардійці затримали озброєного чоловіка, який прострелив дівчині ногу.

Інцидент трапився ввечері 21 жовтня в центрі міста.

На бульварі Шевченка нацгвардійці 23 окрема бригада ОГП "Хортиця" НГУ, які виконували завдання з охорони громадського порядку почули звуки пострілів. Прибувши на місце події правоохоронці виявили громадянина, який тримав у руках зброю. Зловмисник поводився агресивно та направляв предмет схожий на пістолет марки Флобер «Stalker» у бік перехожих.

Оперативно зреагувавши, військовослужбовці його знешкодили, але чоловік все-таки встиг наробити лихого. Вогнепальне поранення отримала 27-річна місцева мешканка.
Патрульні одразу надали першу невідкладну допомогу та викликали на місце події екстрену медичну допомогу й слідчо-оперативну групу Вознесенівського ВП ГУНП в Запорізькій області.

Як пояснив сам затриманий, дівчина, перебуваючи у нього вдома, прихопила його телефон - після чого зникла. Тому, випадково зустрівшись, між раніше знайомими виник словесний конфлікт. Під час інциденту зловмисник, який ймовірно перебував, у стані алкогольного сп’янінні, не зміг вгамувати свій гнів, витягнув зброю та почав погрожувати, в ході чого здійснив постріли в бік дівчини та влучив їй в ногу.
Як з’ясувалося, даний громадянин вже був раніше засуджений за скоєння злочину передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу).

На даний час чоловік затриманий за підозрою у вчиненні злочину передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) за яке світить покарання позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ