Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Національний відбір на Євробачення-2016 Перший проведе спільно з СТБ

UΛ:Перший та телеканал СТБ у грудні розпочнуть національний відбір на Євробачення-2016. Всеукраїнські кастинги учасників національного відбору пройдуть у Запоріжжі, Харкові, Одесі, Львові, Дніпропетровську й Києві з 5 по 20 грудня. Повідомила прес-служба UΛ:Перший.

Подати заявку на участь можуть виконавці й гурти, музична композиція яких не оприлюднювалася до 1 вересня 2015 року. Переможець фінального етапу відбору представлятиме Україну на Євробаченні-2016 із піснею, яка перемогла у національному відборі.

"Уся країна зацікавлена, щоб наш представник на Євробаченні-2016 виступив гідно й міг претендувати на перемогу. За останні 10 років ми займали місця у першій десятці, що свідчить про високий рівень підготовки наших учасників. Цього разу національний відбір буде ще масштабнішим, ми зробимо його цікавим для кожного мешканця України. Суспільний мовник UΛ:Перший із телеканалом СТБ зроблять усе можливе, щоб учасник від України вдало представив нашу країну на конкурсі і, звісно, щоб півфінал та фінал конкурсу змогли побачити усі охочі телеглядачі", – розповів генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія.

Кастинги національного відбору відбуватимуться за таким графіком:

5-6 грудня – Запоріжжя (готель "Інструктор", проспект Леніна, 135), Харків (готель "Харків", площа Свободи, 7);

12-13 грудня – Одеса (ГК "Одеса", Гагарінське плато, 5), Львів (готель "Дністер", вулиця Матейко, 6);

19-20 грудня – Дніпропетровськ (Центр конференцій "Parle", вул. Красна, 21г), Київ (телеканал СТБ, вул. Івана Шевцова, 1).

Детальніше із правилами участі в національному відборі можна буде ознайомитися з 19 листопада на сайтах www.1tv.com.ua та www.stb.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ