Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині у житловому будинку горіла котельня

У Львівській області вогнеборці ліквідували пожежу в котельні житлового будинку. Про це повідомили 14 січня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Фото ілюстративне, Гал-інфо, Олена Ляхович

13 січня о 13:39 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Старий Самбір на вул. Дрогобицька. Пожежа виникла в котельні, критій бляхою, розміром 5×5 м. прибудованій до житлового будинку.

До місця події виїхали рятувальники 27 державної пожежно-рятувальної частини м. Старий Самбір. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з-під даху котельні вибивався густий дим. Існувала загроза перекидання вогню на прибудований будинок та поруч розташовані господарські будівлі. Не гаючи часу рятувальники включились у засоби захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з припинення горіння. ї

О 14:05 вогнеборці локалізували пожежу, та о 14:22 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття та речі домашнього вжитку на площі 3 кв.м, пошкоджено перекриття та покриття на площі 25 кв.м Вогнеборцям вдалось запобігти розповсюдженню пожежі та врятувати від вогню житловий будинок та дві господарські будівлі.

До ліквідації пожежі залучили 4 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Новому Роздолі з пожежі винесли чоловіка: він з опіками та отруєнням у лікарні

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ