Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Найактуальнішою проблемою для Червонограда є енергопостачання – Петро Олійник

Сьогодні, 7 лютого, голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник здійснив робочу поїздку у Червоноград з метою вирішення проблемних питань міста – повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.
 За словами керівника області, найактуальнішою проблемою для Червонограда є енергопостачання як самого міста, так і промислового комплексу, оскільки всі енергопостачальні системи є найстарішими у Західній Україні. Під час наради Петро Олійник зазначив, що в цьому році ВАТ „Львівобленерго” виділило 57 млн грн з інвестиційної програми на реконструкцію мереж та стабілізацію енергозбереження області.
Петро Олійник дав доручення керівництву ВАТ „Львівобленерго”, ДХК „Львіввугілля” м. Червонограда та Сокальській районній державній адміністрації визначити перелік найпроблемніших об’єктів в котрі необхідно інвестувати кошти.
Також у 2007 році заплановано заміну 13,25 км електромереж на суму понад 2 млн грн.
У Червонограді упродовж жовтня-грудня 2006 року відбулося більше тридцяти аварійних відключень споживачів електроенергії. На звернення Червоноградської міської ради та голови ЛОДА до керівництва ВАТ „Львівобленерго” щодо покращення енергозбереження об’єктів м. Червонограда, Соснівки та смт. Гірник, правління ВАТ „Львівобленерго” розробило заходи з поетапної заміни кабельних мереж.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ