Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Найбільш активні бойові дії велися на авдіївському та лиманському напрямках - Генштаб

Протягом минулої доби відбулося 85 бойових зіткнень, найактивнішими бойові дії були на авдіївському (понад 30 атак супротивника) і лиманському напрямках (24)
Фото - Генштаб ЗСУ

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

"Протягом доби відбулося 85 бойових зіткнень", - йдеться в повідомленні Генштабу у фейсбуці.

Як повідомляється, на волинському, поліському, сіверському та слобожанському напрямках оперативна обстановка без істотних змін. На куп'янському напрямку російська армія наступальних (штурмових) дій не вела.

"На Лиманському напрямку нашими захисниками відбито 9 атак окупантів біля Тернів, Ямполівки, Торського на Донеччині та ще 15 атак поблизу Макіївки, Білогорівки на Луганщині та на північ від Григорівки, Веселого на Донеччині", - зазначено в повідомленні Генштабу.

На бахмутському напрямку українські війська відбили 6 атак противника в районах Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

"На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 15 атак ворога поблизу Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та ще 15 атак біля Первомайського та Невельського Донецької області. Тут окупанти за підтримки авіації намагалися покращити тактичне положення", - інформує Генштаб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ