Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Найтриваліший ралійний вікенд відбудеться на Львівщині

Упродовж 13-16 жовтня у Львівській області відбудуться фінальні етапи Національної ралійної серії «Кубок Карпат» – «4-ті Ворота України» та «15-те Ралі Галіція», повідомила прес-служба Львівської ОДА.

 Ці змаганні стануть найтривалішим ралійним вікендом року, оскільки триватимуть 4 дні. Спортсмени демонструватимуть свої вміння на асфальтовому та гравійному покритті. Про це говорили сьогодні, 26 вересня, під час засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення ралійних змагань під головуванням заступника голови Львівської облдержадміністрації Оксани Стоколос-Ворончук.

Відтак, перегони будуть захопливими та видовищними, адже траси прокладені з великим перепадом висот, швидкісними прямими ділянками та живописними лісовими відрізками з вузькими поворотами. Особливу увагу організатори приділяють підготовці дорожнього покриття та заходам безпеки. Глядачів закликають спостерігати за перегонами тільки у спеціально підготовлених зонах та дотримуватись правил безпеки.

Довідка.

Національна серія з ралі «Кубок Карпат» – це класичне ралі, що передбачає змагання екіпажів на дорогах загального користування, перекритих для громадського транспорту та людей на час проведення перегонів. Традиційно «Кубок Карпат» проводиться на Заході України. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ