Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Назвали вартість квитків на фінал Ліги Чемпіонів у Києві

У четвер, 15 березня, о 15.00 за київським часом стартував продаж квитків на фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2017/2018 років, який відбудеться 26 травня на НСК «Олімпійський» у Києві, повідомили у ФФУ.

Продаж квитків традиційно здійснюється виключно через офіційний сайт УЄФА. Уболівальники мають можливість подати заявку на придбання квитків на фінальний матч Ліги чемпіонів до 22 березня 15:00 за київським часом.

Щоб придбати квиток, потрібно подати заявку, в якій слід вказати, перепустки якої категорії вас цікавлять (одна людина може претендувати максимум на два квитки), і відзначити, чи згодні ви взяти участь у розіграші квитків дорожчої або дешевшої цінової категорії, якщо обраних у наявності немає. Також необхідно вказати усі паспортні дані особи, для якої ви бажаєте придбати квиток. Далі необхідно вказати номер банківської карти, з якої будуть списані кошти.

Вартість квитків:

Перша категорія — 450 EUR (розміщені по центру арени)
Друга категорія — 320 EUR (у більшості розташовані по кутах арени)
Третя категорія — 160 EUR (за воротами)
Четверта категорія — 70 EUR (за воротами, нижній та верхній рівні)
Місця для осіб в інвалідному візку —  70 EUR (1 людина в інвалідному візку та 1 супроводжуючий)
Місця зі зручним доступом — 70 EUR (1 користувач зручного доступу та 1 супроводжуючий)
Молодіжний пакет — 140 EUR (дорослий і дитина до 14 років)

Якщо попит на квитки в певній категорії перевищуватиме пропозицію, заявки будуть розіграні за допомогою лотереї.

Компаніям та фізичним особам, які бажають мати кращі місця та насолодитися вечерею, рекомендують подати заявку на придбання «Пакету гостинності».

Будь-які продукти, які пропонуються іншими компаніями або платформами, не є частиною або не пов’язані з офіційною програмою продажу квитків на фінальні матчі Ліги чемпіонів УЄФА-2018 у Києві.

УЄФА наголошує, що жоден квиток не розповсюджується через агенції або брокерів, та закликає вболівальників не брати участі у перемовинах зі спекулянтами, які не тільки пропонують квитки за захмарні суми, але часто навіть не мають перепусток для продажу.

6 квітня УЄФА надішле відповіді на електронні скриньки усіх заявників стосовно статусу їхніх аплікацій. Також ви матимете можливість перевірити стан своєї заявки на порталі з продажу квитків. Придбані квитки будуть доставлені кур’єром не пізніше початку травня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ