Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Не можна забувати за долю окупованого Криму - Ганущин на віче у Києві

Сьогодні, 8 грудня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин взяв участь у Народному віче в переддень зустрічі в Нормандському форматі. Про це проінформували у прес-службі ЛОР.
На Майдані Незалежності проходить Всеукраїнське віче ʺЧервоні лінії для Зеленськогоʺ

Перед тисячами небайдужих українців очільник облради виступив та окреслив ті червоні лінії, які не має права переступити Президент України Володимир Зеленський в Парижі  уже завтра, 9 грудня.

"Не можна просити про мир в обмін на відмову від євроатлантичного курсу. Не можна просити про повернення полонених в обмін на преференції для Газпрому. І тим більше, не можна погоджуватися на проведення виборів в окупованому Донбасі в обмін на припинення вогню. Бо без миротворців і контролю за кордоном не буде ні миру, ні української влади в Луганську і Донецьку. А ще на перемовинах завтра не можна забувати за долю окупованого Криму! Домовитися про початок миру - значить домовитися про вивід російських військ з окупованого Донбасу. 

На моє глибоке переконання, повноцінний мир - це коли міцна українська армія і коли Україна вступає до НАТО. Ні капітуляції! Слава Україні!!!" - зазначив під час виступу Олександр Ганущин.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, сьогодні, 8 грудня, на Майдані Незалежності в Києві зібралися люди, щоб нагадати Зеленському про "червоні лінії".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ