Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Не стало колишнього гравця «Карпат» Івана Герега

На 75 році життя після хвороби перестало битися серце колишнього гравця «Карпат» Івана Герега. Про це на своїй сторінці у facebook повідомив журналіст Юрій Назаркевич.

«На жал,ь ще на одного менше стало гравця «Карпат», які в 1969 році здобули унікальну історичну перемогу, здобувши Кубок СРСР. На 75-му році життя після важкої хвороби помер вихованець закарпатського футболу, один з кращих крайніх захисників в історії львівської команди Іван Герег. У 1968-1976 роках Іван Герег провів за «Карпати» у всіх турнірах 259 ігор. По завершенні насиченої кар’єри футболіста Іван Дмитрович у 1977-1987 роках працював директором СДЮШОР «Карпати». Згодом почав займатися бізнесом та меценатством, зокрема долучився до побудови Церкви у селі Конопниця (Пустомитівський район), де і завершився його життєвий шлях…

Колектив ФК «Карпати», ветерани та вболівальники львівського клубу висловлюють щирі співчуття рідним та близьким покійного Івана Герега. Похорон відбудеться у четвер, 6 грудня, в церкві села Конопниця. Початок – о 11.00 год» - йдеться у повідомленні Юрія Назаркевича.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ