Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Не тільки заробляти, але й віддавати: допомога “Євротерміналу” рідній Одесі

Керівництво компанії “Євротермінал” заявляє про свою налаштованість на соціальну роботу і покращення життя у своєму краї. Що реально компанія вже зробила для Одеси?

Допомога “Євротерміналу” рідній Одесі

Для багатьох представників крупного бізнесу соціальний напрям вже став однією з головних стратегій роботи. Компанії прагнуть допомогти покращити ситуацію у тих регіонах, де вони працюють, підвищити якість життя своїх співробітників та не залишатися в стороні у складні часи. Одним з прикладів такого соціально відповідального бізнесу є одеська компанія “Євротермінал”

Керуючись думкою про покращення життя в Одесі, компанія “Євротермінал” успішно реалізувала наступні задуми:

  • створення гідних умов праці для робітників і рівень заробітної плати вище середнього у галузі;

  • покращення екологічної ситуації в Одесі завдяки виведенню з вулиць вантажного транспорту та створенню ширших можливостей для екологічних засобів транспортування;

  • значне поповнення міського бюджету за рахунок сплачених компанією “Євротермінал” податків;

  • підтримка численних суспільних проектів - освітніх, культурних, спортивних;

  • благодійна робота на користь малозабезпечених родин в районах Одеси;

  • допомога медичним закладам, медпрацівникам та їх родинам, що постраждали під час пандемії COVID-19.

Соціальна відповідальність в період пандемії: приклад “Євротерміналу” 

Вже другий рік Україна живе у важких умовах пандемії COVID-19. На щастя, багато хто не залишається байдужим і докладає реальних зусиль для допомоги. Ще з початку першого локдауну основною задачею компанії “Євротермінал” стало забезпечення роботи стратегічно важливих об’єктів - таких, як Одеський порт. Варто зауважити, що ця мета була успішно досягнута.

Але керівництво компанії вирішило не обмежуватися цими обов’язками і долучитися до ініціатив міської ради Одеси щодо боротьби з пандемією коронавірусу. “Євротермінал” разом з міською владою надав фінансову допомогу медичним закладам, комунальним службам, а також гуманітарну допомогу у вигляді ліків та засобів індивідуального захисту для найменш захищених верств населення (малозабезпечених мешканців Одеси). На кошти “Євротерміналу” і міської влади було закуплено медичне обладнання, а медичні працівники, що захворіли на коронавірус, отримали фінансову допомогу.

Міський голова Одеси особисто виказав вдячність представникам компанії за співпрацю у боротьбі зі спільним ворогом - вірусом COVID-19. Директор компанії “Євротермінал” Олександр Ейсмонт прокоментував це наступним чином:

Зробити життя у рідному місті кращим - одна з стратегічних цілей нашої компанії. Сьогодні, на жаль, епідемія диктує свої умови. Крупний бізнес, такий як “Євротермінал”, має більше можливостей - хоча б фінансових і таку допомогу має надавати кожна крупна компанія, яка згодна з принципами соціальної відповідальності”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ