Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Нелегала іранця виявили у фурі з овочами

Сьогодні вранці, 18 січня, на митному посту «Чернівці» під час перевірки вантажного автомобіля, що прямував з Туреччини через країни Євросоюзу в Україну з вантажем сільськогосподарської продукції, оглядова група з митників та прикордонників Чернівецького загону виявила громадянина Ірану, повідомили в Державній прикордонній службі України.

Чоловік був впевнений, що прямує до Німеччини, куди і хотів незаконно потрапити, приховуючись серед вантажу. Понад три дні переховування могли призвести до переохолодження та ймовірної втрати життя, оскільки даний громадянин ховався в рефрижераторі. Оглядова група, яка виявила іноземця, можна сказати, врятувала йому життя.

Наразі чоловіка доправлено до пункту тимчасового тримання Чернівецького прикордонного загону, де його буде оглянуто та надано необхідну медичну допомогу. На даний час тривають заходи щодо встановлення усіх обставин правопорушення. Подальшу долю незаконного мігранта вирішуватиме суд. Скоріш за все, чоловіка в подальшому відправлять на Батьківщину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ