Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Неподалік Львова 12-річний хлопчик впав із квадроцикла, він в реанімації

31 липня, близько 23:10 год., у с. Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського району, мешканець с. Пасіки Зубрицькі 2007 року народження (дитина), впав із квадроцикла. Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Потерпілий з діагнозом: “субарахноїдальний крововилив, забій головного мозку, набряк головного мозку, злам потиличної кістки”, госпіталізований реанімаційне відділення МКДЛ.

Обставини події встановлюються.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області, в Пустомитівський відділ поліції 31 серпня о 23.10 надійшло повідомлення від медиків про те, що до них доставлений 12-річний житель села Пасіки Зубрецькі. Дитину госпіталізовано в реанімаційне відділення лікарні з діагнозом: субарахноїдальний крововилив, забій головного мозку та злам потиличної кістки

Як попередньо встановили правоохоронці, близько 21.00 хлопчик, катаючись на подвір’ї, не впорався з керуванням квадроциклом, перекинувся та отримав тілесні ушкодження.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Статтею передбачене покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до трьох років або без такого.

Встановлюються обставини події, проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, на дорогах збільшилася кількість ДТП за участю мотоциклістів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ