Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Неподалік Львова розбився парашутист: не відкрився парашут

Трагедія трапилась 31 грудня на аеродромі неподалік Львова. У чоловіка не відкрився парашут. Михайло Сочавський родом з Галицького району, але працював та жив в Івано-Франківську. Про це повідомляє Бліц-Інфо із посиланням на друзів загиблого.

На думку друзів парашутиста-ектремала, трагедія трапилась з вини власників парашутного клубу, які й досі використовують старі радянські парашути. 

"Михайло приймав участь у стрибках з парашутом у парашутному клубі "Скай-Груп". Це вже не перший випадок! Ці бізнесмени відпускають у відкрите небо ні в чому невинних дітей на старих радянських парашутах. Допоможіть, будь ласка, донести цю інформацію до відома людей! Там гарантують повну безпеку, а інформацію про смертність ретельно приховують",  - впевнений товариш загиблого Артем Рябов.

Втім, трагічний випадок у клубі не приховують. 

"31 грудня, при виконанні 32-го учбово-тренувального стрибка з парашутом по програмі підготовки спортсменів-парашутистів, трагічно загинув наш братик, однодумець, чудовий товариш і світла людина - Міша Сочавський. Приносимо щирі співчуття родині, близьким та друзям", - йдеться на сторінці парашутного клубу в соцмережі.

Бліц-Інфо 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ