Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Невідомі так допомогли водію після ДТП, що він позбувся 50 тис. грн

На Львівщині шукають злочинців, які пограбували травмованого водія вантажівки, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Стрийський відділ поліції 3 липня з заявою про крадіжку звернувся 32-річний мешканець міста Долина Івано-Франківської області, водій вантажівки «Рено Магнум». За словами заявника, близько 15.30 неподалік села Довге він не впорався з керуванням, після чого його автомобіль з’їхав у кювет.

Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження, зокрема, травму хребта. До приїзду на місце події медиків йому надавали допомогу невідомі чоловіки, а згодом він виявив, що з кабіни вантажівки було викрадено документи, гроші та особисті речі на загальну суму близько п’ятдесяти тисяч гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину.

Працівники поліції закликають усіх, хто може допомогти встановити осіб, причетних до скоєння цього злочину, або встановити інші обставини події, зголоситись на оперативну лінію 102. Зокрема це стосується водіїв, чиї автомобілі обладнані відео реєстраторами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ