Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Золочеві поліцейські затримали зловмисника, який пограбував жінку на вулиці

На місці працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.
Фото - Поліція Львівщини

16 січня, близько 16.00, під час відпрацювання території співробітники групи реагування патрульної поліції Золочівського районного відділу поліції отримали повідомлення про те, що на вулиці Перемоги у місті Золочів невідомий пограбував 25-річну місцеву мешканку.

Правоохоронці негайно прибули на місце події. Як встановили  поліцейські, на вулиці на жінку напав невідомий чоловік та незаконно заволодів сумочкою потерпілої, в якій були грошові кошти, мобільний телефон та інші цінні речі.  Вже невдовзі неподалік від місця події правоохоронці виявили чоловіка, причетного до скоєння злочину.

Поліцейські встановили особу зловмисника, 25-річного місцевого мешканця, та затримали його у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Речові докази у нього вилучено.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури,  відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ