Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

НОК Львівщини провів «Олімпійський урок» у Бориславі

У четвер, 27 вересня, у Бориславі відбувся черговий етап «Олімпійського уроку», який проводить НОК України, Відділення НОК України у Львівській області спільно з Міжнародним Центром «Європейська інтеграція України».

У цей день погода не дуже радувала бориславчан, однак енергія, яку випромінювали школярі Борислава, била через край та по-справжньому зігрівала серця учасників та гостей свята. В цей день до Борислава завітали наші відомі олімційці – Вікторія Вірт (бокс), Анна-Марія Данча (сноубординг) та уродженець Борислава, член комісії атлетів НОК, гірськолижник Дмитро Мицак, який і є ініціатором та керівником проекту.

Розпочався урок із енергійної і танцювальної руханки #DolikeOlympians, котру провели аніматори школи християнського аніматора із Дрогобича (керівник Віра Парфьонова), а тон задавали спортсмени-олімпійці.

В подальшому учні мали можливість поспілкуватись та задати питання спортсменам, а це викликало справжній ажіотаж, адже особисто звернутись до олімпійця хотіли без перебільшення усі школярі. Емоції у школярів також зашкалювали, коли організатори розпочали спортивну естафету. Змагались усі по справжньому і напруга була дійсно олімпійською.

Після естафети учні мали змогу взяти участь у майстер-класах. Завершенням свята стало нагородження переможців і вручення пам’ятних призів усім учасникам “Олімпійського уроку”, котрий провели Дмитро Мицак спільно з Вікторією Вірт та Анною-Марією Данчою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ