Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Нова поштова реформа покращить якість поштового обслуговування

З першого січня відбулася поштова реформа, за якої перевезення пошти обирається за більш оптимальним маршрутом за рахунок об’єднання маршрутів кількох районів – про це «Гал-іnfo» повідомив заступник директора Львівської УДППЗ «Укрпошта» з технічних питань Віктор Ткачук.
            За його словами, у Львівській області на сьогодні створено 9 центрів поштового зв’язку. Такі центри є у Львові (на основі Львівської та Пустомитівської пошти), у Самборі (Самбір, Старий Самбір, Турка), у Жидачеві (Жидачів, Миколаїв), Дрогобичі (Дрогобич, Трускавець), Стрию (Стрий, Сколе), Буську (Буськ, Броди, Золочів, Перемишляни), у Червонограді (Червоноград, Сокаль, Радехів), Жовкві (Жовква та Кам’янка-Бузька), Яворові (Яворів, Городок, Мостиська).
«Така оптимізація дає можливість економити близько 11 тис. км пробігу по області, при тому не погіршуючи якості поштових послуг, - сказав Віктор Ткачук. – Для перевезення пошти обирається більш оптимальний маршрут за рахунок об’єднання маршрутів кількох районів. Щоб не було погіршення якості обслуговування, де були поштові вузли, будуть створені цехи обслуговування споживачів».
Така реформа здійснена і в інших областях України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ