Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Новояворівська "Янтарочка" поступилась вінницькому "Колосу-Мрії"

У третьому турі чемпіонату Першої ліги України новояворівська ʺЯнтарочкаʺ на стадіоні імені Євгена Смука в Яворові поступилася ʺКолосу-Мріїʺ з Махнівки Вінницької області. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Федерації футболу Львівської області.
Новояворівська "Янтарочка" поступилась вінницькому "Колосу-Мрії". Фото: Федерація футболу Львівської області

ʺЯнтарочкаʺ (Новояворівськ) – ʺКолос-Мріяʺ (Вінницька обл.) 1:3

Голи: Лайщук (71) – Юзвенко (11); Сопонюк (33); Жукова (49)

ʺЯнтарочкаʺ: Тріщук Яна, Скіба Руслана, Геник Оксана, Шовгенюк Мирослава, Різник Марта (Брошко Роксолана, 49), Лайщук Тетяна, Карабінович Романія, Пецюх Соломія, Бобас Руслана (Зозуля Софія-Марія, 46), Мартинович Мирослава (Ярема Тетяна, 69), Грубінка Маріанна

Старший тренер: Карло Заградка.

Гості активно розпочали гру і невдовзі вийшли вперед: забитим м'ячем зі штрафного відзначилася Лілія Юзвенко – 0:1. На 33-ій хвилині футболістки з Вінничини скористалися провалом у захисті суперниць. Віра Сопонюк обіграла оборонців і з меж штрафної площі подвоїла перевагу ʺКолоса-Мріїʺ – 0:2.

ʺКолосівкиʺ не збавили обертів і на старті другої половини зустрічі забили втретє. Ірина Жукова вийшла віч-на-віч із голкіперкою ʺЯнтарочкиʺ та покотила кулястого в кут воріт – 0:3. Лише після цього господарки пожвавилися і розмочили рахунок: після стрімкої атаки Тетяна Лайщук завдала влучного удару з лінії карного майданчика – 1:3.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ