Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Об’єднані сили долучились до ліквідації пожеж на Донбасі

Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
1/5
Як інформують 3 вересня у прес-центрі ООС, вже другу добу поспіль на Луганщині тривають масштабні степові та лісові пожежі. Перші осередки загоряння було зафіксовано на рубежі Щастя-Лобачево-Лопаскіне-Трьохізбенка.

Характер виникнення епіцентрів горіння та їх розповсюдження свідчить про навмисний підпал, адже вогонь з’явився відразу в кількох місцях одночасно. Завдання Об’єднаних сил – мінімізувати втрати від вогню та не допустити знищення майна місцевого населення.

Оголошено найвищий рівень пожежної небезпеки та залучено необхідну кількість особового складу і техніки. Боротьба із вогняною стихією триває. Збройні Сили України разом з представниками ДСНС та іншими підрозділами Об'єднаних сил відрізають шляхі поширення вогню на населені пункти.

В районі між Станицею Луганською та Болотенним пожежу в майже 10 гектарів локалізовано. Загрози розповсюдження у напрямку населеного пункту Станиця Луганська немає.

Продовжується локалізація пожежі в районі населених пунктів Лобачеве та Лопаскіно. Там площа загорання становить 950 гектарів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ