Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Обіцянки ЛМР про відновлення фасаду на вул. К. Левицького, 10 - фейк

1/2
Власник приміщення, який незаконно пробив дверний отвір на місці вікна в історичній частині міста в будинку на вул. К. Левицького, 10 продовжує руйнування фасаду. Про це повідомили на Гарячу лінію Львова.

Нагадаємо, нещодавно повідомляли в ЛМР,  адміністративна комісія, створена при виконавчому комітеті ЛМР щодо порушення законодавства про охорону історичної спадщини розглянула порушення, вчинене на об’єкті культурної спадщини на вул. К. Левицького, 10. Нагадаємо, у будинку на вул. К. Левицького, 10 були проведені незаконні роботи — пробито дверний отвір на місці вікна. На місце події була викликана поліція, представники інспекції ДАБК у м. Львові. Будівельні роботи вдалось призупинити. Власник погоджувався на відновлення вікна на місці пробитого дверного отвору. З огляду на те, що відновлення досі не проведено, а вибитий отвір закрито саморобною конструкцією, комісія погодила відновити фасад силами міста, а на власника приміщень і орендаря — фізичні особи, накладено максимальний розмір штрафу — 1700 грн.

Як повідомили сьогодні на Гарячу лінію міста Львовавласник приміщення, попри всі обіцянки Львівської міської ради відновити фасад будівлі, закрив плитами вхід та зсередини вже поставив сходи.

1/2

"Я спілкувалась з власником приміщень на вул. Левицького, 10. Він сказав, що хотів замуровуввати цей вхід, але сусіди викликали поліцію, роботи він зупинив. Зараз він нічого робити не буде, в понеділок під нашим наглядом буде замуровувати", —  нещодавно повідомляла Лілія Онищенко, начальник управілння охорони історичного середовища.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ