Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Оборонці продовжуватимуть посилення позицій у Бахмуті – командування

Українські військовослужбовці продовжуватимуть оборонні дії на Бахмутському напрямку, а також посилюватимуть позиції у місті.
Фото: GeneralStaff.ua

Про це повідомили Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Олександр Сирський у відповідь на питання Президента Володимира Зеленського під час чергового засідання Ставки Верховного Головнокомандуючого

У межах зустрічі командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ також доповіли про ситуацію на інших основних напрямках фронту.

Окрім того, на засіданні Ставки було розглянуто питання постачання зброї й обладнання та їх розподілу за оперативними напрямками.

У засіданні також взяли участь: керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, командувачі родів військ та оперативних напрямків. До засідання Ставки долучилися члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ