Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Оборудки з землею: на Львівщині судитимуть селищного голову

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, на Львівщині слідчі повідомили про підозру колишньому сільському голові, причетному до незаконних оборудок з землею.

Як встановили слідчі Буського відділення поліції під час досудового розслідування, підозрюваний – 58-річний мешканець одного з сіл Буського району, перебуваючи на посаді сільського голови, зловживаючи службовим становищем, на підставі завідомо неправдивого рішення сільської ради, склав та видав двом мешканкам села сфальсифіковані Державні акти на право приватної власності на дві земельні ділянки площею 0,5 та 0,6 га для будівництва, обслуговування житлових будинків та ведення особистого підсобного господарства. На підставі цих документів вказані ділянки перейшли у приватну власність.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем) КК України та ч.1 ст.366 (Службове підроблення) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові судитимуть чиновницю Львівської міськради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ