Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Обстановка на українсько-російському кордоні

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Про це повідомили у Держприкордонслужби України.

За добу обстрілів блокпостів, де прикордонники несуть службу разом з військовослужбовцями ЗСУ, не було. У зоні АТО використання безпілотних літальних апаратів не зафіксовано.

Вздовж лінії розмежування продовжуються заходи з припинення незаконного переміщення товарів та вантажів.

На КПВВ «Новотроїцьке» прикордонним нарядом спільно з представниками фіскальної служби зупинено автомобіль, яким намагались перемістити на неконтрольовану територію автозапчастини вартістю понад 25 тисяч гривень.

Ще дві автівки з вантажем продуктів харчування та тютюновими виробами прикордонники затримали на блокпостах «Верхньоторецьке» та «Світлодарськ». Транспортні засоби прямували на неконтрольовану територію в об’їзд КПВВ «Зайцеве». Конфіскат вартістю понад 20 тисяч гривень передано представнику зведеної мобільної групи для прийняття правового рішення.

На адміністративній межі прикордонники Бердянського загону під час перевірки на КПВВ «Чонгар» автомобіля «Санг Йонг», який прямував на ТОТ АР Крим у відділенні для рукавичок та багажнику виявили 50 мисливських набоїв калібру 12 та 16 міліметрів, а також 51 набій до пристрою для відстрілу гумовими кулями калібру 9 міліметрів. Власником виявлених набоїв виявився громадянин України. Затриманого передано представникам Національної поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ